Serveis

Oferim un ampli rang de serveis per a posar en funcionament o actualitzar la teva instal·lació de reg. Examina totes les opcions, amb els seus principals usos i avantatges i decideix quines solucions s’adapten millor a la teva finca. No tens clar què necessites? No dubtis a contactar-nos, t’assessorarem. També ens pots demanar un pressupost sense compromís.

Sistemes de reg

Des de reg per aspersió, fins a microaspersió, goteig, nebulització… Explora els diferents sistemes de reg que oferim i els seus usos.

Automatismes

Controla el reg de manera automàtica, segons les necessitats del teu cultiu i també manualment a distància, des de dispositius mòbils.

Equips de filtratge

Elimina partícules sòlides (com l’arena), matèria orgànica (com les algues) i altres impureses perjudicials de l’aigua de reg.

Sistemes de bombeig

Descobreix els diferents tipus de sistemes de bombeig que oferim i escull el que millor s’adapta a la teva instal·lació.

Equips de fertirrigació i tractaments

Fes les aportacions de fertilitzants i tractaments de manera molt precisa i controlada a través de l’aigua de reg.

Conduccions d’aigua

Explora els diferents tipus de canonades (segons tipus de material, diàmetre…) per conduir l’aigua a les teves instal·lacions.

Revestiment de pantans

Fes un revestiment impermeable per evitar pèrdues d’aigua del teu pantà per culpa de filtracions a través del sòl.

Planificació de la instal·lació

Et fem un disseny de la instal·lació de reg més òptima pel teu terreny, tipus de cultiu i condicions climàtiques de la zona.

Venda al detall

Tenim tots els productes que componen una instal·lació de reg disponibles per separat a la nostra botiga.


Pregunta sense compromís.


A %d blogueros les gusta esto: