Serveis

Oferim un ampli rang de serveis per a posar en funcionament o actualitzar la teva instal·lació de reg. Examina totes les opcions, amb els seus principals usos i avantatges i decideix quines solucions s’adapten millor a la teva finca. No tens clar què necessites? No dubtis a contactar-nos, t’assessorarem. També ens pots demanar un pressupost sense compromís.

Sistemes de reg

Disposem de tots els sistemes de reg del mercat, des dels més tradicionals fins a les últimes innovacions.

Automatismes

Controla i gestiona de manera automàtica o a distància les teves instal·lacions de reg, d’acord amb les necessitats del teu cultiu.

Equips de filtratge

Elimina de l’aigua totes les partícules perjudicials per al teu consum, el dels teus animals, o pels teus emissors de reg.

Sistemes de bombeig

Descobreix els diferents sistemes de bombeig que oferim perquè puguem decidir conjuntament el que millor s’adapta a la teva instal·lació.

Equips de fertirrigació i tractaments

Fes les aportacions de fertilitzants i tractaments de manera molt precisa i controlada a través de l’aigua de reg.

Conduccions d’aigua

Explora els diferents tipus de canonades rígides o flexibles, així com els corresponents sistemes de connexió, per conduir l’aigua a les teves instal·lacions.

Revestiment de pantans

Impermeabilitza els teus pantans i dipòsits per evitar pèrdues innecessàries d’aigua i energia.

Planificació de la instal·lació

Et fem el disseny més òptim per la teva instal·lació. No n’hi ha cap, per petita que sigui, que no mereixi una bona planificació.

Venda al detall

Et sorprendrà l’àmplia varietat de productes disponibles a la nostra botiga. Vine i ens assegurarem que t’emportes els més adients per a la teva instal·lació.


Pregunta sense compromís.


%d bloggers like this: